Hirdetés

allatvedo.lap.hu / Állatmentők, állatbefogók

Állatmentők, állatbefogók

Kereshető állatorvosi címtár, érdekességek és állatorvos válaszol rovat

Állatvédők, állatmenhelyek, állatbefogók, fajtamentő szervezetek, állatokkal foglalkozó csoportok elérhetőségei!

A Szegedi Cicamentők munkájának eredményei a kóbor macskák mentésében

Nem újdonság, hogy a csivava az egyik legnépszerűbb fajta Magyarországon, óriási kereslet mutatkozik irántuk. Ez a népszerűség azonban a fajta kárává vált az évek folyamán. Csivava gazdiként ennek a csodálatos fajtának az elkötelezett hívei vagyunk, ezért döntöttünk úgy, hogy megalapítjuk Csivava Fajtamentő Csoportunkat, és megkezdjük nehéz, de annál hálásabb harcunkat a csivavák megmentésére.

Debreceni kóbor cicák, kutyák befogadása

Gazdikereső, állatmentő, állatvédelem, állatvédő, gazdikereső, sintér reform - mentsük meg a kidobott állatokat!

Mechanikus élvefogó csapda használatával fogjuk be a különféle kártékony, vagy csak a területre nem való állatokat. Ez a módszer teljesen állatbarát, nem esik baja egyetlen állatnak sem. Patkány, egér, nyest, macska, kutya, róka, görény stb. Különféle csalétkek, speciális csapdák, szakértelem. Az állatokat ott szabadítjuk, ahol nem okoznak gondot.

A Herman Ottó Állat- és Természetvédő Egyesület Magyarország első, sokáig egyetlen állatvédő egyesülete Európában is az elsők között alakult meg. Kiemelt céljaink között szerepel a bajba jutott állatok segítése, melynek keretében 7 telephelyünkön közel 1000 állatról gondoskodunk. Kérjük, támogatásával vagy adója 1%-ának felajánlásával segítse életmentő munkánkat.

A Menedék Állatvédő Alapítvány 1998-as megalapítása óta látja el Mosonmagyaróvár és környéke állatvédelmi feladatait. Fő célja egy helyi állatmenhely létrehozása, jelenlegi tevékenysége főként a kóbor ill. a gyepmesteri telepre bekerülő állatok ideiglenes elhelyezésére és gazdásítására, éves ivartalanítási akciók szervezésére, tájékoztatásra összpontosul.

A szegedi magánemberek támogatásával létrejött oldal célja, hogy segítse a cicamentők munkáját. Az állatmentők évek óta próbálnak segíteni elárvult, kidobott, magukra hagyott cicákon Szegeden és környékén. Az oldal elkészültével reméljük, hogy a gazdira váró cicák még rövidebb időn belül otthonra találnak.

Uszkármentés

állatok mentése, gazdikereső, állatmenhely, állatvédelem

Hirdetés
Meghatározás:

Állatmentés, állatvédő, állatszállítás, állatorvosok, ebrendészet, gazdikereső, sintért ne, állatrendőrség mozgalom, animalpolice.

Állatmentés, állatvédő, állatszállítás, állatorvosok, ebrendészet, gazdikereső, sintért ne, állatrendőrség mozgalom, animalpolice.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Állatmentők, állatbefogók
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés